De la amatori la profesionisti

Livrare

MODALITATI DE LIVRARE A PRODUSELOR
– Produsele comandate se livreaza pe teritoriul Romaniei in reteaua de distributie a curierului Dragon Star Curier.
– Pentru localitatile din afara zonei de acoperire a curierului va contactam pentru comunicarea costului exact al transportului.
– Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
– Sambata si Duminica nu se expediaza comenzi.

TERMENUL DE LIVRARE
-Livrarea se realizeaza in maxim 4 zile lucratoare din momentul in care primiti confirmarea telefonica sau pe e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri.
– Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc.
– In cazul produselor care nu sunt pe stoc, High-5.ro isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.
– Data, ora si locul livrarii va fi stabilit de dvs impreuna cu operatorul nostru.

COSTURI DE LIVRARE
– GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 150 RON (TVA inclus) in toate localitatile deservite de reteaua operatorului de curierat.
– 12 RON (TVA inclus) pentru comenzi a caror valoare este sub 150 RON (TVA inclus) cu livrare in Bucuresti
– 16 RON (TVA inclus) pentru comenzi a caror valoare este sub 150 RON (TVA inclus) in toate celelalte localitati deservite de reteaua operatorului de curierat.
– Pentru localitatile din afara zonei de acoperire a curierului va contactam pentru comunicarea costului exact al transportului.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR / STOCURI
High-5.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor High-5.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de High-5.ro de la respectivul client.
Plata produselor comandate de pe www.high-5.ro se realizeaza in lei (RON) (la valoarea din momentul efectuarii comenzii).