De la amatori la profesionisti

Declaratie Drugs Free

Ingrediente:

Nici un produs High5 nu contine ingrediente interzise aflate pe WADA (Asociatia Mondiala Anti Doping 2012) cu exceptia Glicerinei din Energy Bars (vezi explicatia de mai jos). Nici un produs High5 nu contine ingredientul DMAA (Dimethylamylamina).

Productie:

In cadrul High5 fabricam o mare parte din produsele noastre conform standardelor globale BRC. Producatorii nostri au fost selectionati cu foarte mare atentie. Aceste companii fabrica produse alimentare “normale” si sunt informate in permanenta http://www.informed-sport.com/ ;  avem confirmarea ca nici o substanta interzisa WADA nu este folosita pentru produsele lor. Acest lucru elimina posibilitatea de contaminare incrucisata.

Testare:
Produsele High5 sunt alese random si testate pentru depistarea substantelor interzise WADA de laboratoare acreditate. Nici un produs High5 nu a a fost gasit vreodata pozitiv la testele anti doping.

Istorie fara antecedente:
De peste 18 ani distribuim peste tot in lume produse de nutritive sportiva de top. Mii de atleti de elita folosesc produsele noastre. Nici un sportiv High5 nu a fost gasit niciodata pozitiv la testarile anti-drog.

Cofeina:
Cateva produse High5 contin cofeina. Desi cofeina nu este pe lista substantelor interzise WADA, unele organisme au propriile limitari in ceea ce priveste nivelul maxim tolerat. Va rugam luati in calcul propriul dumneavoastra organism atunci cand o folositi.

Glicerina din Energy Bars:

IN CANTITATI MARI Glicerina poate fi folosita de atleti pentru a ascunde urmele altor substante. Energy Bar si 4:1 Training Bar contin amandoua glicerina insa in cantitati foarte mici, la fel cum o contin si foarte multe produse alimentare uzuale. WADA recunoaste ca glicerina face parte dintr-o dieta normala si a stabilit un prag inalt pana la care ea poate fi folosita. Exista un prag care face distinctia intre glicerina din dieta si cea folosita pentru ascunderea unor substante interzise, prag publicat in literatura de specialitate.
Am contactat WADA si dupa ce au evaluat cantitatea de glicerina din EnergyBar ne-au declarat

“In ceea ce priveste Energy Bar, pe baza informatiilor primite, riscul unui rezultat pozitiv la o testare anti doping este neglijabil”. Daca mai aveti intrebari va rugam sa ne contactati sau nu folositi Energy Bar si 4:1 Training Bar.

Tim Atkinson
Director – High5 Sports Nutrition