De la amatori la profesionisti

Cine suntem

High5 Romania este o companie condusa de sportivi prezenti atat in competitii de triatlon cat si maratoane si crosuri. Atmosfera de concurs, oamenii de calitate ce practica aceste sporturi, pasiunea pe care o intalnesti la tot pasul fac din aceasta lume una in care ti-ai dori sa fii prezent cat mai multa vreme.

Pasiunea pentru sport s-a transformat in business si in 2011 produsele de origine britanica High5 au fost aduse in Romania. High5 este o companie de top la nivel mondial, recunoscuta pentru calitatea produselor de nutritie sportiva pentru sporturi de anduranta.

Stim din proprie experienta cat de important este sa gasesti cel mai potrivit plan de nutritie, acela adaptat propriului organism, mai ales atunci cand sportul pe care il practici necesita un efort sustinut si de lunga durata. Folosite de atleti de top din toata lumea, produsele High5 te ajuta sa ajungi la cea mai buna performanta in concursuri si te lasa sa te bucuri mai mult de fiecare eveniment la care participi.

In Romania sustinem peste 15 evenimente sportive si suntem intr-o continua crestere. Ne bucura ca dupa testarea produselor suntem contactati atat de atleti de inalta performanta cat si de medici sportivi nutritionisti care lauda calitatea produselor si introduc produsele in antrenamentul lor sau al echipelor lor. Aceasta este o dovada a faptului ca produsele sunt de o reala calitate, indiferent ca vorbim despre partea de hidratare, energizare sau recuperare si ne confirma inca o data ca sunt un “must” in viata oricarui sportiv de anduranta, fie el amator sau profesionist.

Race’n Roll!

Echipa High5 Romania